OM oss

”Den personliga veterinärkliniken med nöjda kunder sedan 2011”

Ronneby Veterinärklinik

 

Ronneby Veterinärklinik startades sommaren 2011 av veterinär László Zoltan Tóth och hans fru Emma Swedenås Tóth som även hon är veterinär. Det är en smådjursklinik som huvudsakligen tar emot hundar och katter men även smågnagare och enklare fall av fågel. Vi erbjuder vaccination av hästar och åker även ut på hembesök. Vi strävar efter att ALLA ska känna sig välkomna och högt prioriterade. Vi är måna om den personliga atmosfären. Hos oss finns poliklinik (allmän mottagning), operationsavdelning, vårdavdelning, röntgen, ultraljud och labb. I butiken säljer vi foder och kosttillskott. Dessutom serverar vi mycket gott kaffe i vårt mysiga väntrum. 

 

 

 

 

Vi jobbar på Ronneby Veterinärklinik

László Tóth

Leg. Veterinär

Laszlo kommer från Ungern. Han studerade till veterinär i Budapest och tog 2010 även sin specialistexamen i hunden och kattens sjukdomar där. Tidigare har han drivit egen verksamhet i Budapest i form av en ambularande småjursverksamhet. I Sverige har han jobbat på bland annat på Läckeby djursjukhus och Vetlanda djurklinik. Det kändes helt självklart för Laszlo att bli veterinär då bägge hans föräldrar är veterinärer. Laszlos specialintresse är ortopedi och kirurgi. På fritiden gillar Laszlo att umgås med familjen som består av frun Emma och deras dotter Julia samt sonen Winston. Hemma bor även katten Zoe, hovawarten Hollie, höns och kaniner.  

Emma Swedenås Tóth

Leg. Veterinär

Även Emma studerade i Ungern och tog examen hösten 2008. Emma har tidigare jobbat på Malmö Djursjukhus och på Trelleborgsveterinären. Hon specialiserar sig nu inom ultraljud och har ett extra varmt hjärta till våra mindre husdjur såsom kaniner och marsvin. Emma jobbar även mycket med tänder. På fritiden tränar hon på gym, spenderar mycket tid i stallet med hästarna och älskar allt som har med inredning och trädgård att göra.

Josefin Molin Björkdahl

Leg. Veterinär

 

Josefin har studerat till veterinär i Uppsala och tog examen 2020. Hon flyttade hit till Blekinge med sambo och två barn sommaren 2019. Tidigare har Josefin jobbat som djursjukvårdare och hon brinner för förebyggande djurhälsa. Förutom att hjälpa smådjur som hund och katt så har hon även ett varmt hjärta för hästar. På fritiden ägnar sig Josefin gärna åt löpning och trädgårdens grönsaksodlingar.
 

Gabriella Daku

Djurvårdare

Gabriella jobbar inne på vård- och operationsavdelningen. Hon är en riktig klippa som alltid ställer upp i vått och torrt. Gabriella hyser extra kärlek till hundar och har ett hjärta av guld. 

Izabel Lind

Djurvårdare

Izabel tog studenten juni 2018 från Ingelstadgymnasiet där hon studerat Naturvetenskap med inriktning Djursjukvård. Hos oss arbetar hon som djursjukvårdare på utökad nivå. Hon är en positiv tjej med hjärtat på rätt plats. Izabel älskar djur. Fritiden spenderas med långa promenader i skogen med schäferhanen Diezel. Hemma finns även katterna Leo och Miso.

Angelica Karlsson

Djurvårdare

Angelica är en mycket duktig och erfaren djurvårdare på utökad nivå som man främst hittar på vård- och operationsavdelningen. Hon bor med sin siberian husky, Ossi. Fritiden ägnas åt långa skogspromenader.

Sally Svantesson

Djurvårdare

Sally är en glad, positiv tjej med ett brinnande intresse för djur. Henne hittar ni oftast i receptionen men hon hjälper även till med djuren på vårdavdelningen. Hon får sin energi utav att få hjälpa både djur och människor på bästa möjliga sätt. Sally är uppväxt på en hästgård utanför Ronneby men bor nu i Nättraby med sambon, Shiban Hani och sin katt Smultron.

Moa Johansson

Djurvårdare

Moa tog studenten från Ingelstad gymnasiet 2018 som färdig utbildad djurvårdare på utökad nivå. Hon är en positiv och glad tjej som älskar allt som rör djur och natur. Hon bor med sambon och maine coonhonan Kira. 

Adress

Rosengatan 15, 372 30  Ronneby

Telefon

Växel:  0457-10101

Öppettider

Måndag-Fredag: 08:00 – 17:00
Lör-Sön: Stängt

Kontakta oss

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com