OM oss

”Den personliga veterinärkliniken med nöjda kunder sedan 2011”

Ronneby Veterinärklinik

 

Ronneby Veterinärklinik startades sommaren 2011 av veterinär László Zoltan Tóth och  Emma Swedenås som även hon är veterinär. Det är en smådjursklinik som huvudsakligen tar emot hundar och katter men även smågnagare och enklare fall av fågel. Vi erbjuder vaccination av hästar och åker även ut på hembesök. Vi strävar efter att ALLA ska känna sig välkomna och högt prioriterade. Vi är måna om den personliga atmosfären. Hos oss finns poliklinik (allmän mottagning), operationsavdelning, vårdavdelning, röntgen, ultraljud och labb. I butiken säljer vi foder och kosttillskott. Dessutom serverar vi mycket gott kaffe i vårt mysiga väntrum. 

 

 

 

 

Vi jobbar på Ronneby Veterinärklinik

László Tóth

Leg. Veterinär

Laszlo kommer från Ungern. Han studerade till veterinär i Budapest och tog 2010 även sin specialistexamen där i hunden och kattens sjukdomar. Tidigare har han drivit egen verksamhet i Budapest i form av en ambularande smådjursverksamhet. I Sverige har han jobbat på bland annat Läckeby djursjukhus och Vetlanda djurklinik. Det kändes helt självklart för Laszlo att bli veterinär då bägge hans föräldrar är veterinärer. Laszlos specialintresse är kirurgi. 

Emma Swedenås 

Leg. Veterinär

Även Emma studerade i Ungern och tog examen hösten 2008. Emma har tidigare jobbat på Malmö Djursjukhus och på Trelleborgsveterinären. Hon specialiserar sig nu inom ultraljud och har ett extra varmt hjärta till våra mindre husdjur såsom kaniner och marsvin. Emma jobbar även mycket med tänder. På fritiden tränar hon på gym och älskar allt som har med inredning och trädgård att göra.

Josefin Molin Björkdahl

Leg. Veterinär

 

Josefin har studerat till veterinär i Uppsala och tog examen 2020. Hon flyttade hit till Blekinge med sambo och två barn sommaren 2019. Tidigare har Josefin jobbat som djursjukvårdare och hon brinner för förebyggande djurhälsa. Förutom att hjälpa smådjur som hund och katt så har hon även ett varmt hjärta för hästar. På fritiden ägnar sig Josefin gärna åt löpning och trädgårdens grönsaksodlingar.
 

Sanna Ivarsson

Leg. Veterinär

 

Sanna tog Veterinärexamen 2018 i Litauen. Efter det har hon jobbat på Djursjukhus inom internmedicin, ultraljud och kirurgi.
På fritiden tycker hon om att gå promenader, träna eller bara ta det lugnt framför en film i soffan. Hon bor tillsammans med sin sambo, miniatyrbullterriern Mani och Chansa en bellgisk vallhund. 

Gabriella Daku

Djurvårdare

Gabriella kom hit från Ungern 2014 och hon har jobba med oss sedan dess. I Ungern jobbade hon också som djurvårdare, här hittar ni henne främst på vår operations och vårdavdelning. Gabriella är en riktigt klippa som alltid ställer upp i vått och torrt, hon hyser lite extra kärlek för hundar och har ett hjärta av guld.

Angelica Karlsson

Djurvårdare

Angelica är en mycket duktig och erfaren djurvårdare på utökad nivå som man främst hittar på vård- och operationsavdelningen. Hon bor med sin siberian husky, Ossi. Fritiden ägnas åt långa skogspromenader.

Sally Svantesson

Djurvårdare

Sally är en glad, positiv tjej med ett brinnande intresse för djur. Henne hittar ni oftast i receptionen men hon hjälper även till med djuren på vårdavdelningen. Hon får sin energi utav att få hjälpa både djur och människor på bästa möjliga sätt. Sally är uppväxt på en hästgård utanför Ronneby men bor nu i Nättraby med sambon, shiban Hani, border collien Sivan och sin katt Smultron.

Pauline Karlsson​

Djurvårdare

Pauline började jobba hos oss i slutet av september 2021.
Pauline tog studenten år 2021 på Ingelstad gymnasiet som färdig djurvårdare på utökad nivå. Hon älskar djur med ett extra hjärta för Marsvin. Pauline hittar ni på vård- och operationsavdelningen och även i receptionen.
Hon är uppväxt och bor i byn Konga tillsammans med sin familj och sina husdjur.

På fritiden gillar hon att fixa och dona med sina djur i hemmet. Hemma hos Pauline bor cockerspaniel tiken Tesla. 

Moa Johansson

Djurvårdare

Moa tog studenten från Ingelstad gymnasiet 2018 som färdig utbildad djurvårdare på utökad nivå och har jobbat hos oss sedan 2019. Moa hittar ni främst i bak med våra operations och vårdpatienter, hon har ett litet extra intresse för tandröntgen och öronpatienter. Moa är en positiv och glad tjej som älskar allt som rör djur och natur, hon bor med sambon och maine coon honorna Kira och Kelsie. 

Adress

Rosengatan 15, 372 30  Ronneby

Telefon

Växel:  0457-10101

Öppettider

Måndag-Fredag: 08:00 – 17:00
Lör-Sön: Stängt

Lunchstängt på tisdagar: 13-14

Kontakta oss

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com