Inför ert besök

Allmänt

Tag gärna med er stamtavla, vaccinationsintyg och eventuellt försäkringsnummer vid besöken.
Ha ditt djur kopplat eller i bur. Om det finns misstänkt smittorisk, (diarre, klåda, hosta eller kräkningar) anmäl dig i receptionen och låt djuret stanna i bilen så länge.

Om ni ej har möjlighet att komma till bokat tid, hör av er så snart som möjligt.

p

Försäkring/direktreglering

Vi kan direktreglera ert veterinärbesök om ni har en gällande försäkring. Då mailas fakturan för besöket till försäkringsbolaget. För detta tar vi en mindre avgift. Tänk på att dem inte täcker tandstensborttagning om du inte har speciell försäkring för detta samt normal kastrering (normalkastrering= självvald kastrering utan medicinsk grund) 

p

Human Finans

Genom Human Finans kan ni bli berättigade till ett lån för ert djurs behandlling.  Ansök och läs mer på humanfinans.sewww.humanfinans.se

 

p

Vaccinering

Tänk på att ta med ert vaccinationsintyg om ni har ett sådant. Om djuret har ett pass är det passet som gäller. Vi vaccinerar bara friska djur.

p

Röntgen

Tänk på att djuret kan behöva komma fastande för vissa undersökningar eller med välfylld blåsa vid andra undersökningar. Rådfråga veterinären.

p

Sövning

Om ditt djur skal sövas bör det alltid komma på fastande mage . Observera att detta inte gäller kaniner och smågnagare. Dem skal alltid ha tillgång till mat. Vatten skal alltid vara tillgängligt för alla djur.

p

Operation

Då ditt djur kommer att sövas bör den komma på fastande mage och vara nyrastad. Normalt sett opererar vi på förmiddagen så djuret lämnas in till oss på morgonen och en preliminär hemgångstid bestäms alternativt ringer vi upp då ditt djur är redo att gå hem.

p

Provtagning

Beroende på vilken slags provtagning man utför gäller olika saker för fasta och intag av mediciner. Tag reda på vad som gäller för just ditt djur. Rådfråga veterinären.

Adress

Rosengatan 15, 372 30  Ronneby

Telefon

Växel:  0457-10101

Öppettider

Måndag-Fredag: 08:00 – 17:00
Lör-Sön: Stängt

Lunchstängt på tisdagar: 13-14

Kontakta oss

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com